the6dor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Bine ati venit la portofoliul meu! Sunt inca la inceput, dar sper sa progresez pentru a putea face cat mai multe poze pentru toata lumea. Dedesubtul meu vor fi toate pozele de profil pentru forum, atat si alte poze in legatura cu forumul sau inafara forumului. Putezi utiliza pozele cu mare drag, fara sa dati credite, si pe alte forume! Un compliment e de ajuns pentru a ma sustine! x x x x x x x x x Edited 20 hours ago by the6dor 3
Global Moderators Voltister Posted 19 hours ago Global Moderators Posted 19 hours ago 51 minutes ago, the6dor said: Bine ati venit la portofoliul meu! Sunt inca la inceput, dar sper sa progresez pentru a putea face cat mai multe poze pentru toata lumea. Dedesubtul meu vor fi toate pozele de profil pentru forum, atat si alte poze in legatura cu forumul sau inafara forumului. Putezi utiliza pozele cu mare drag, fara sa dati credite, si pe alte forume! Un compliment e de ajuns pentru a ma sustine! x x x x x x x x x Misto lucrarile, vorbeste cu Kanezu sau Fgh sa te bage Designer 1
the6dor Posted 39 minutes ago Author Posted 39 minutes ago Free to use: F1: x x Travis Scott: x x Playboi Carti: x x
Recommended Posts